Åter i lager 10 oktober! GSM-styrt relä via mobil app

Fjärrstyrt GSM-relä via mobil app med 2 ingångar och 2 utgångar

GSMS-SW22T gör det möjligt att på distans tillförlitligt styra dina elektriska apparater över GSM-nätet med hjälp av en mobiltelefon eller en fast telefon. Den kan kopplas ihop med nästan all elektrisk utrustning och låter dig stänga av och på dem via telefonsamtal, SMS eller vår iPhone och Android app. Enheten har även två ingångar som kan konfigureras att styra reläerna eller skicka larmrapporter. Med hjälp av temperatursensorn så kan enheten även övervaka temperatur och ställas in som frostskydd eller termostatstyra en utgång.
Våra produkter är utvecklade och tillverkade i Sverige* samt rigoröst testade och välbeprövade. I GSMS-SW22T används endast komponenter av högsta kvalité från auktoriserade leverantörer.
Vi lämnar 2 års garanti på alla våra produkter!
Driftsäker, enkel att installera och användarvänlig. Fungerar med kontantkort; inga abonnemang eller andra löpande kostnader. Möjlighet att namnge vad man kopplat in på vardera ingång eller utgång. Temperaturfunktioner för övervakning, larm och temperaturstyrning av reläer. Enkel Iphone och Android app tillgänglig, "GSMS Fjärrkontroll" i Appstore och Google Play. Styr och ställ in enheten direkt i appen. Inga krångliga kommandon eller kodning krävs. Två potentialfria ingångar som kan konfigureras att styra reläerna eller skicka larmrapporter. Mycket låg strömförbrukning, nominellt 0.03W (30mW!) och god täckning med sin externa antenn. IP67 klassad kapsling, lämplig att användas utomhus eller i andra tuffa industri miljöer. Styr garageportar, vattenpumpar, värme i husvagn/husbil, fritidshus eller båten mm. Fungerar ihop med värmesystem från Alde modellerna 3000, 3010, 3020. Kontakta oss för mer info. Plus mycket mer!
Det enda mer du behöver för att kunna börja använda enheten är ett SIM-Kort. Läs mer HÄR.
*PCB tillverkat i Kina, kapsling tillverkad i USA. Picked-and-placed, monterad och testad i Sverige.
Tekniska specifikationer
Matningsspänning12/24VDC / 110-230VAC
Temperaturområde-35 °C till +70 °C
EffektförbrukningNominellt 0,03W
Ingångar/utgångar2 ingångar / 2 reläer
Relä10A 250VAC / 10A 30VDC
SIM-korts typMicro-SIM
Inbyggd timer2x 1 sekund - 999 timmar
Timerns precisionMax 0.5% fel
Minne5 behöriga telefonnummer
IP-klassIP67 (lämplig utomhus)
DimensionerCa 90 x 40 x 122 mm
GSM-band850/900/1800/1900 MHz
  2021-12-01 

Tack för en fantastiskt byggt relä-enhet. Kvaliteten är enastående vilket är varför jag redan äger två såna här (till motorvärmare) men snart säkert fler. Tipsar också alla vänner om denna fantastiska produkt. Bra jobbat!

 
  2021-10-22 

Jag har GSMS-SW22T sen många år och de fungerar lysande. Har provat många 'GSM styrda reläer' under min bana som fritidshusägare och Er produkt är överlägsen allt annat jag testat under årens lopp.

 
  2021-01-12 

Hade en äldre variant av denna som är flera år gammal. Trodde att det blivit något fel med den men efter jag ringt support kom vi snabbt fram till att det var SIM-kortet såklart. Bytade SIM-kort och nu fungerar det perfekt igen. Tycker det är väldigt bra!

GSM-START.SE Skönt att höra att det löste sig! Tack för er återkoppling. MVH

 
  2020-04-01 

Ingen recension men jag har en fråga som jag skulle vilja ha svar på!

Innehåller GSMS-SW22T någon inbyggd batteribackup ifall det skulle bli strömavbrott?

GSM-START.SE Nej, enheten har inget inbyggt batteri så den kan inte av sig själv larma vid strömavbrott men ett strömavbrott påverkar inte enheten utan den kopplar automatiskt upp efteråt osv. Har ni fler frågor så ring eller mejla gärna. MVH

 
  2020-01-20 

Vart dåligt med plats att få in dubbla 1,5mm2 kablar och temperatursensorn men väl på plats stabil och enkel modul

GSM-START.SE Tack för återkopplingen! Ja, det kan bli lite trångt om man vill nyttja alla funktioner och max belastning men det brukar gå att lösa med en välplanerad installation. T. ex. plocka fasen från matningsplinten till utgångarna och använd tunnare signalkabel till ingångarna.

 
  2019-09-04 

Gick från ett Ontech relä till detta och även om mitt förra fungerade så behövde det startas om i mellan åt innan det till slut gav upp. Har nu haft detta i 1,5 år utan några som helst problem. Beställde därmed ett nytt för min andra Alde panna. Mycket nöjd!

 
  2019-02-26 

Har testat med att ringa direkt och att använda appen och det fungerar klockrent! (Använder den för att öppna garageport)
Vill nu byta från "öppen" till att lägga in tillåtna nummer i enheten.
Ser i ett inlägg tidigare att ni pratar om knappen "Lägg till användare" i appen. Jag ser ingen sådan knapp i min app (Iphone GSMSFjärrkontroll)
Hur många telefonnummer kan maximalt läggas in om man ökar minnet?

GSM-START.SE Hej Bosse, kul att höra! Ok, jag förstår. Om ni inte ser "Lägg till användare" så behöver ni gå in på profilsidan i appen (där ni lagt in telefonnummer, lösenord osv.) och kryssa i "Visa inställningsknappar". Det går att lägga in upp till 5st telefonnummer i minnet. Tyvärr går det inte utöka detta. Har ni ytterligare frågor så kontakta oss via mejl eller telefon så löser vi det. MVH

 
  2018-12-17 

Att jag kan nu styra värmen till elen. varmt och sjkönt!

 
  2018-10-29 

Mycket bra, styr elen i fjällstugor via två kontaktorer. 230v. Rekommenderas!

 
  2017-12-04 

Köpte ett liknande relä för 2.5 år sedan här, märkte att det inte fungerade förra veckan när jag skulle dra igång parkeringsvärmaren. Mailade för att eventuellt få tips på felet men fick som svar att jag skulle skicka tillbaks det och få ett nytt. Positivt överraskad minst sagt. Fick ett nytt på posten och det satte jag dit och det går att köra med appen på detta nya relä, verkligen att rekommendera då det inte drar pengar på kontantkortet men är så mycket smidigare än att skicka kommando på sms. Tummen upp för snabb service och väldigt bra bemötande, handlar gärna av er fler gånger och rekommenderar er varmt åt andra.

GSM-START.SE Tack för er återkoppling! Härligt att höra. MVH

 
  2017-07-24 

Bra app och snabb levrans.

GSM-START.SE Kul att höra! Vi uppskattar er återkoppling!

 
  2017-04-24 

Köpte min tredje GSMS-SW22 för att styra värmen i fjällstugan. Tyvärr fick den inte kontakt med mobilnätet trots att jag provade med annan SIM-kort mm. Efter kontakt med supporten fick jag omgående en ny skickad som nu är installerat och fungerar utmärkt. Mycket bra reklamationsservice!

GSM-START.SE Tack för er återkoppling och för er förståelse!

 
  2017-01-30 

Beställde just nu min andra GSM-start. Har haft en i drift nu i 8 månader, fungerar utmärkt. Enkel att installera, enkel att byta SIM kort på, mycket bra kvalitet på inbyggnadslådan och appen är underbar och enkel att använda. Har provat ett antal liknande produkter under mer än 10 år, och denna är bäst. Tack för att ni byggt denna!

GSM-START.SE Härligt att höra! Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er. MVH

 
  2016-11-17 

Köpte en GSMS-SW22. Har just börjat använda den för att styra el-motorvärmare. Ställt in timern på 1,5 timme och beordrar vid behov fördröjt påslag när jag vet långt i förväg vilken tid jag ska använda bilen. Fungerar klockrent sedan Android-appen nyligen uppdaterats så att fördröjt påslag fungerar.
Förslag: Lägg in funktion i appen så att den kan läsa svars-sms och visa direkt i appen.
Hittills mycket nöjd med leveranstid, funktion och bemötande via e-post :-).

 
  2016-11-11 

Jag tänkte köpa ett par GSMS-SW22T, har ringt och ringt och det verkar vara helt omöjligt att komma fram på telefon. Har även mailat och bett någon ringa mig, utan resultat.

Tar verkligen emot att köpa en produkt där företaget inte har kapacitet eller vilja att svara i telefon !

GSM-START.SE Verkligen tråkigt att höra. Tyvärr så hade vi en sjukskrivning under gårdagen och pga. ett missförstånd så blev telefonen obemannad. Vi förstår att detta är mycket frustrerande och vi vill verkligen poängtera att detta inte hör till det normala.

 
  2016-10-10 

Fungerar perfekt har aldrig krånglat!
Har kopplat den så jag kan slå på värmen i husvagnen!

 
  2016-04-15 

Snabb leverans o bra support via mail!

GSM-START.SE Tack för ni tog er tid! Ha en fortsatt bra dag. MVH Andreas

 
  2016-03-30 

9 mån upptid nu and still going strong på den tidigare modellen (sw22) utan omstart eller strul. Den har missat ett fåtal SMS men svarat på nästa utan problem. Det vet jag med säkerhet att inte många andra i denna prisklassen klarar. Tummen upp!

GSM-START.SE Kul att höra! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar. Ha en fortsatt bra dag.

 
  2016-03-30 

Fick hem en GSMS-SW22 (12V) på någon dag. Super snabbt vill säga. Den verkar vara precis sådan som jag sökt efter. Dock har jag inte haft möjlighet att installera och testa den ännu, då jag skall ha den på landet. Har inte hittat hur man styr med vanligt telefonsamtal men tror det löser sig när man har lagt in profilen i appen. Känns gedigen och bra. Skulle vara kul om det fanns några produkter som förslag på denna sida. Samt så skulle det vara nice om appen fanns för windows phone. Kanske kommer ;)

GSM-START.SE Tack för er återkoppling! För att styra enheten med samtal så behöver du först lägga till ditt telefonnummer i enhetens minne. Detta gör du enklast i appen med knappen "Lägg till användare". Sedan ringer du helt enkelt till enheten och ca två signaler går fram, sedan växlar relä 1 tillstånd. Förinställt så svarar enheten med ett SMS med status över in-/utgångarna. Detta svars-SMS går att stänga av om man vill. Tyvärr har vi inga planer på en Windows app i nuläget. MVH

 
  2016-01-27 

Beställde en igår (GSMS-SW22). Så nöjd att jag beställde en till idag. Bra kvalitet och lätt att komma igång med. Inte lika dyr och gammalmodig som Ontech 9025. Och håller säkert bättre med.
Dessutom mycket bra APP på svenska.

 
  2016-01-27 

Mailade frågor och fick svar direkt! Beställde runt 13:00 och hade paketet runt 13:00 dagen efter, det har aldrig hänt tidigare. (jag bor i Piteå)
Väldigt imponerad!

 
  2015-12-05 

Jobbar inom branschen. Riktigt bra kvalite, support och prisvärd!

 
  2015-11-06 

Fungerar perfekt och med den nya appen är den väldigt bekväm att kommunicera med !!

 
  2015-08-29 

Jäklar, dök upp dagen efter jag beställt. Känns robust. Tummen upp!

 
  2015-04-23 

Väldigt bra! Styr all ström i min stuga med denna via en kontaktor. mvh

 
  2015-03-23 

Köpte enheten för några månader sen. Har använt den nästan varje dag sedan dess! Bästa tusenlappen jag spenderat :)

 
  2015-02-26 

Håller med andra skribenter! Spännande, rolig och prisvärd pryl!

 
  2015-02-06 

Välbyggd, robust och mycket väl fungerande helt enkelt! Till ett grymt pris!

 
  2015-01-02 

Jättenöjd, rekommenderas varmt!

 
  2014-11-30 

Kanon till att styra värmen i sommarstugan, snabb och god service.

 

Skriv en recension


Dålig             Bra


GSM-styrt relä via mobil app

              30 recensioner

  • Artikelnummer: GSMS-SW22T
  • Tillgänglighet: Åter i lager 10 oktober!
  • 1 999.00kr
  • Exkl moms: 1 599.20kr

Tillgängliga alternativ